Garrigues empresarial

Garrigues Empresarial

Benvinguts a Garrigues Empresarial, un directori d’enllaços sobre empreses i professionals de la comarca de les Garrigues.

Garrigues Empresarial és un portal obert a tots els sectors, concebut i adreçat al conjunt d’empresaris de les Garrigues. Amb la creació d’aquest directori es pretén ser un punt de trobada de tots els agents socioeconòmics comarcals.

Professionals, empreses, institucions i entitats poden tenir presència a Garrigues Empresarial, mostrar-hi la seva informació i participar activament en alguna de les seves seccions.

El nostre principal objectiu és complaure als nostres clients i als quals ens visiten. Aquí trobarà recursos relacionats amb comerç, indústria, negocis, compres, serveis, oci, cultura i similars.

Garrigues Empresarial també és un punt de publicitat per al seu negoci. Pot optar pel sistema tradicional de publicitat per baners: on el seu baner rotarà junt amb altres; o per tenir una presència continuada a la pàgina principal de la web amb la inserció d’un anunci linxat directament a la seva empresa. Consulti les nostres tarifes i preus.

A Garrigues Empresarial trobarà un resum de totes les alternatives disponibles per a promocionar els seus serveis o els seus productes. També i trobarà un taulell d’anuncis obert a qualsevol necessitat empresarial, ofertes i demandes de treballadors i comentaris varis sobre el sector.

No sigui l’últim en formar part d’aquesta nova iniciativa. Visiti’ns a http://www.garriguesempresarial.com o demani informació al 607217394 al correu electrònic.
oligarrigues@oligarrigues.com

Properament ens posarem en contacte amb vostès per presentar-los-hi personalment el directori. Fins a les hores, rebin una molt cordial salutació.

Garrigues empresarial
C/diagonal 21 – 25400 Les Borges Blanques Tel./607217394

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: